تازه ترین خبــرها
کارگاه آموزشی کنترل وسنجش ریزش کمباینها در شهرستان ارزوئيه برگزار شد
پيش‌بيني ۳۰ هزار تن محصول پسته براي شهرستان رفسنجان داشتيم اما خسارتي كه به محصول وارد شد، ۸۵ درصد اين مقدار هم از بين رفت.
آفت سوسک سرشاخه خوار پسته (سوسکو)
دستورالعمل مبارزه با بيماري پوسیدگی طوقه و ریشه ( گموز یا شیره سیاه ) در باغات پسته
شپشک نخودی به
سيلاب به باغات و قنوات شهرستان راور خسارت وارد نمود
به 80 درصد باغات پسته شهرستان كرمان خسارت وارد شده است.
اطلاعیه تمدید کارت نظام مهندسی با تخفیف 50 درصد
در سالهای آینده رقم برتر جایگزین رقم های سنتی در شهرستان ارزوئیه می شود.
بهره برداري ازپنج پروژه صنايع كشاورزي شهرستان بم در هفته جهاد كشاورزي (21 الی 27 خرداد)
طرح تحقیقاتی شناسایی لاینهای مقاوم به شوری گندم و جو در شهرستان سیرجا ن اجرا شد
آغازطرح مبارزه با آفت کرم خراط در شهرستان رابر با کمک فرمون اخلالگر هورمونی
برگزاری کارگاه آموزشی پرورش گلهای آپارتمانی در راور
پروانه هلیوتیس
پوسیدگی طوقه و ریشه یا بیماری گموز پسته
پوسیدگی طوقه و ریشه یا بیماری گموز پسته
لیسه سیب
آفت کرم خراط
در سال 97، توسعه 2700 هکتار گلخانه و اصلاح و بازسازی 452 هکتار گلخانه در سراسر کشور سیاستگذاری شده است.
نوسانات دمایی،سرمازدگی،گرمازدگی و...عامل اصلی کاهش 84 درصدی محصول پسته در استان کرمان
شش پروژه كشاورزي و دامپروري شهرستان زرند در هفته جهاد كشاورزي به بهره برداري مي رسد
مراسم غبارروبی نمازخانه های سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان درآغاز ماه مبارک رمضان
اجرا طرح ضیافت جهت توزیع اقلام مورد نیاز ماه مبارک رمضان
شپشک واوی سیب
آفت کرم خراط
سن های زیان آور پسته
نحوه خسارت سن های زیان آور پسته
زنجره خرما
دستورالعمل مبارزه با بيماري پوسیدگی طوقه و ریشه (گموز یا شیره سیاه) پسته
پوسیدگی طوقه و ریشه یا بیماری گموز پسته
شته خالدار هلو
لیسه سیب
سن های زیان آور پسته
سن قرمز پسته
آفت شپشک تنه ای پسته
امام صادق (ع): هيچ كارى نزد خدا محبوبتر از كشاورزى نيست خداوند هيچ پيامبرى برنينگيخت مگر آن كه كشاورز بود ، به جز ادريس (ع)خيّاط بود .
حضرت امام باقر (علیه السّلام) فرموده اند: بهترین کارها زراعت است که نفعش عاید عموم می شود و از حصول آن نیکوکاران و بدکاران ارتزاق می کنند.
پيامبر خدا (ص)فرمود: هر مسلمانى درختى بنشاند، يا كِشته ‏اى بكارد و انسانى يا پرنده‏ اى يا حيوانى از محصول آن بخورد،براى وى صدقه محسوب شود .
حضرت علی (ع) فرمود: «من وجد ماء و ترابا ثم افتقر فابعده الله »گسی که باداشتن آب و خاک، باز هم فقیر باشد; از رحمت خداوند متعال دوراست.
امام صادق (ع) فرمود: «الکیمیاء الاکبر الزراعه.» زراعت گرانبهاترین گوهر نایاب است.
متن کامل خبــر
کد خبر: 6091 | تاریخ وقوع: 1397/02/24 | تاریخ انتشار: 1397/02/24 | 1:58 PM | بازدید: 74    


جشنواره طبخ غذاهای دریایی در شهرستان سیرجان برگزار گردید
این جشنواره به منظور گسترش فرهنگ آبزی مصرفی به عنوان غذای سلامتی و توسعه و ترویج مصرف آبزیان به ویژه طبخ آسان و ارزان برگزار شد.

بنا به اعلام روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان، این جشنواره به همت مدیریت شیلات استان کرمان و با مشارکت مدیریت آموزش و پرورش شهرستان سیرجان و دانش آموزان یک دبیرستان دخترانه و با حضور حجه الاسلام و المسلمین ایمانی تبار نماینده ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان و مسئولین شهرستانی در شهرستان سیرجان  برگزار شد.

مهندس ابوالقاسمی مدیر شیلات استان کرمان گفت: با توجه به بررسی های انجام شده مصرف سرانه ماهی در ایران بین 10 تا 11 کیلوگرم می باشد که این رقم در استاندارهای جهانی 20 کیلوگرم می باشد و در استان کرمان این رقم کمتر از ميزان مصرف سرانه می باشد بنابراین با توجه به اهمیت ماهی و آبزیان در سلامت غذایی خانواده ها سازمان شیلات در جهت پیشبرد سرانه مصرف در استان اقدام به برگزاری جشنواره های طبخ غذاهایی دریایی در استان نموده است.

وی گفت: در این جشنواره مادران و دختران در مسابقه طبخ آبزیان با عناوین ته چین ماهی، همبرگر ماهی، ماهی شکم پر، میگو و غیره  شرکت نموده که در نهایت 10 نفر به دلیل تنوع بخشی، کیفیت طبخ، تزئین و طعم بخشی مناسب انتخاب و از آنها قدردانی گردید.

وی گفت: آشنا نبودن بانوان با روش های طبخ ماهی و آبزیان، اهمیت برگزاری چنین جشنواره ای را در استان کرمان دو چندان کرد و در راستای اهمیت دادن به ماهی و آبزیان در سبد غذایی خانوارها به عنوان غذای سلامتی برگزاری چنین جشنواره هایی در دستور کار قرار گرفت .

ابوالقاسمي در پايان افزود: با توجه به اينكه این طرح با استقبال خوبی روبرو گردیده است تلاش داریم تا این گونه جشنواره ها را در شهرستانهای مختلف استان برگزار كنيم تا فرهنگ مصرف ماهی و آبزیان بین خانواده ها ترویج شود.

لازم به ذكر است گوشت ماهی و سایر آبزیان سرشار از ویتامین های مختلفی چون گروه A  ،B  ،K  و E  بوده و همچنین مواد معدنی موجود در گوشت ماهی نظیر فسفر، کلسیم، آهن، سلنیوم، منیزیوم، فلوئور، ید و سایر ریزمغذی ها هستند که اثر بسیار مهمی در سلامتی انسان دارند.

نظرات کاربــران:

 
تاکنون هیچ نظری در مورد این خبر ارسال نشده است

نام:
ایمیل:  
نظر:
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان محفوظ است
طراحی و پشتیبانی : نگارندگان تفکر خلاق