تازه ترین خبــرها
روزانه 6هزار کیلوگرم تخم مرغ در شهرستان رفسنجان تولید می شود.
افزایش دانش کشاورزان در رابطه با بیماری آنفولانزای پرندگان در شهرستان بم
48 واحد گاوداری ظرف مدت سه سال در مجتمع گاو شیری بن یکه در شهرستان شهربابک راه اندازی شده است
بازدید معاون وزیر جهاد کشاورزی از طرحهای دامپروری شهرستان شهربابک
معاون بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی شرکت تعاونی کشاورزی مرغداران رفسنجان را پیشرو در تکمیل زنجیره تولید در کشور معرفی نمود.
اولویت کشت محصولات زراعی در بخش شهداد، سیر با کیفیت و عاری از آلودگی می باشد.
اجرایی شدن امهال وام های کشاورزی
آفت مگس مدیترانه ای بر روی درختان هلو منطقه دهبکری شهرستان بم ردیابی شد
شهرستان کرمان با متوسط عملکرد تولید بیش از9 تن محصول انار در هکتار از شهرستانهای موفق در تولید این محصول می باشد.
اولین جلسه مرزبانی زیستی استان با موضوع آنفولانزای حاد پرندگان در استان کرمان برگزار شد
پیش بینی می شود 680 کیلوگرم زعفران از مزارع شهرستان شهربابک در سال جاری برداشت شود.
کارگاه آموزشی راههای مقابله با آفت مگس میوه مدیترانه ای در سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان برگزار گردید
آغاز خاموشی چاه موتورهای آبکشی در رفسنجان
آغاز ثبت نام واحدهای صنعتی و خدماتی سبز سال 97-96
آغاز برداشت زرشک از مزارع شهرستان رابر
برداشت 2600 تن پسته از باغات شهرستان سیرجان
کاهش خسارت زنبور های مغز خوار و شب پره خرنوب
کاهش خسارت زنبور های مغز خوار و شب پره خرنوب
کاهش خسارت زنبور های مغز خوار و شب پره خرنوب
مگس میوه مدیترانه ای
کرم سیب
کرم گلوگاه انار
در ستاد جشنواره شهید رجائی استان، سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان به عنوان دستگاه برتر انتخاب شد.
کنترل افلاتوکسین در مرحله برداشت پسته
راهکارهای موثر جهت کاهش افلاتوکسین در مرحله انبارداری پسته
توصیه های مرحله فرآوری پسته جهت کاهش افلاتوکسین
افلاتوکسین
توصیه های مرحله فرآوری پسته جهت کاهش افلاتوکسین
کنترل افلاتوکسین در مرحله برداشت پسته
مراسم بیست و نهمين همايش بزرگ سنگر سازان بي سنگر و يادواره شهدای سازمان جهاد كشاورزي برگزار مي گردد
توصیه های مرحله فرآوری پسته جهت کاهش افلاتوکسین
کنترل افلاتوکسین در مرحله برداشت پسته
زنبور مغز خوار بادام
نماتود مولد غده ریشه پسته
بیماری فتيله نارنجي گردو
بیماری فتيله نارنجي گردو
نماتود مولد غده ریشه پسته
زنبور مغز خوار بادام
"برگزاری کلاس اموزشی کشت هفت گیاهان دارویی مهم درکوهبنان "
امام صادق (ع): هيچ كارى نزد خدا محبوبتر از كشاورزى نيست خداوند هيچ پيامبرى برنينگيخت مگر آن كه كشاورز بود ، به جز ادريس (ع)خيّاط بود .
حضرت امام باقر (علیه السّلام) فرموده اند: بهترین کارها زراعت است که نفعش عاید عموم می شود و از حصول آن نیکوکاران و بدکاران ارتزاق می کنند.
پيامبر خدا (ص)فرمود: هر مسلمانى درختى بنشاند، يا كِشته ‏اى بكارد و انسانى يا پرنده‏ اى يا حيوانى از محصول آن بخورد،براى وى صدقه محسوب شود .
حضرت علی (ع) فرمود: «من وجد ماء و ترابا ثم افتقر فابعده الله »گسی که باداشتن آب و خاک، باز هم فقیر باشد; از رحمت خداوند متعال دوراست.
متن کامل خبــر
کد خبر: 6091 | تاریخ وقوع: 1397/02/24 | تاریخ انتشار: 1397/02/24 | 1:58 PM | بازدید: 242    


جشنواره طبخ غذاهای دریایی در شهرستان سیرجان برگزار گردید
این جشنواره به منظور گسترش فرهنگ آبزی مصرفی به عنوان غذای سلامتی و توسعه و ترویج مصرف آبزیان به ویژه طبخ آسان و ارزان برگزار شد.

بنا به اعلام روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان، این جشنواره به همت مدیریت شیلات استان کرمان و با مشارکت مدیریت آموزش و پرورش شهرستان سیرجان و دانش آموزان یک دبیرستان دخترانه و با حضور حجه الاسلام و المسلمین ایمانی تبار نماینده ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان و مسئولین شهرستانی در شهرستان سیرجان  برگزار شد.

مهندس ابوالقاسمی مدیر شیلات استان کرمان گفت: با توجه به بررسی های انجام شده مصرف سرانه ماهی در ایران بین 10 تا 11 کیلوگرم می باشد که این رقم در استاندارهای جهانی 20 کیلوگرم می باشد و در استان کرمان این رقم کمتر از ميزان مصرف سرانه می باشد بنابراین با توجه به اهمیت ماهی و آبزیان در سلامت غذایی خانواده ها سازمان شیلات در جهت پیشبرد سرانه مصرف در استان اقدام به برگزاری جشنواره های طبخ غذاهایی دریایی در استان نموده است.

وی گفت: در این جشنواره مادران و دختران در مسابقه طبخ آبزیان با عناوین ته چین ماهی، همبرگر ماهی، ماهی شکم پر، میگو و غیره  شرکت نموده که در نهایت 10 نفر به دلیل تنوع بخشی، کیفیت طبخ، تزئین و طعم بخشی مناسب انتخاب و از آنها قدردانی گردید.

وی گفت: آشنا نبودن بانوان با روش های طبخ ماهی و آبزیان، اهمیت برگزاری چنین جشنواره ای را در استان کرمان دو چندان کرد و در راستای اهمیت دادن به ماهی و آبزیان در سبد غذایی خانوارها به عنوان غذای سلامتی برگزاری چنین جشنواره هایی در دستور کار قرار گرفت .

ابوالقاسمي در پايان افزود: با توجه به اينكه این طرح با استقبال خوبی روبرو گردیده است تلاش داریم تا این گونه جشنواره ها را در شهرستانهای مختلف استان برگزار كنيم تا فرهنگ مصرف ماهی و آبزیان بین خانواده ها ترویج شود.

لازم به ذكر است گوشت ماهی و سایر آبزیان سرشار از ویتامین های مختلفی چون گروه A  ،B  ،K  و E  بوده و همچنین مواد معدنی موجود در گوشت ماهی نظیر فسفر، کلسیم، آهن، سلنیوم، منیزیوم، فلوئور، ید و سایر ریزمغذی ها هستند که اثر بسیار مهمی در سلامتی انسان دارند.

نظرات کاربــران:

 
تاکنون هیچ نظری در مورد این خبر ارسال نشده است

نام:
ایمیل:  
نظر:
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان محفوظ است
طراحی و پشتیبانی : نگارندگان تفکر خلاق