تازه ترین خبــرها
مراسم جشن تکلیف فرزندان کارمندان مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان سیرجان برگزار شد.
قسمت سوم مستند هفت قسمتي عملكرد چهل ساله سازمان جهاد کشاورزی کرمان
کاهش جمعیت آفت ها در جلوگیری از خسارت وارده توسط آفات تاثیر بیشتری دارد.
افتتاح پنج طرح مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بردسیر در جشن چهل سالگی انقلاب اسلامی
در سال جاری 2475 تن ذرت علوفه ای از مزارع شهداد برداشت می گردد.
بهره برداري از یازده پروژه کشاورزی و دامپروری در شهرستان بافت در جشن چهل سالگی انقلاب
کارگاه آموزشی معرفی نژادهای برتر گوسفند و بز در شهرستان شهربابک برگزار گردید
در استان کرمان 11850 نفر شتر هویت گذاری شده است.
افتتاح ده طرح مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان انار در جشن چهل سالگی انقلاب اسلامی
افتتاح چهارده طرح مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ارزوئیه در جشن چهل سالگی انقلاب اسلامی
واگذاری امتیاز تولید بذر ارقام ذرت، کلزا، گلرنگ، آفتابگردان، کنجد، باقلا
رشد چشم گیر صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی شهرستان فهرج طی چهل سال انقلاب اسلامی
پخش کودهای موجود در انبارکارخانه گلبرگ واقع در شهرک صنعتی شماره 2 به دلیل عدم وجود شماره ثبت کودی متوقف شد.
کارگاه آموزشی سرخشکیدگی و نماتد ریشه گرهی درختان پسته در شهرستان سیرجان برگزار شد.
شهرستان ارزوئیه قطب تولید محصولات زراعی استان
جلسه کارگروه کشاورزی شهرستان راور با حضور فرماندار این شهرستان برگزار شد.
پخش سومین قسمت از مستند هفت قسمتي عملكردچهل ساله سازمان جهادكشاورزي استان كرمان(بجز منطقه جنوب )
انقلاب ما انقلاب معنوی و باورهای دینی بوده است
با حضور معاون بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی طرح توسعه 100 هزار قطعه ای یک واحد مرغداری گوشتی در شهرستان سیرجان افتتاح شد.
آغاز مبارزه تلفیقی با آفت پسیل پسته
مگس میوه مدیترانه ای
کاهش خسارت زنبور های مغز خوار و شب پره خرنوب
کاهش خسارت زنبور های مغز خوار و شب پره خرنوب
کاهش خسارت زنبور های مغز خوار و شب پره خرنوب
کاهش خسارت زنبور های مغز خوار و شب پره خرنوب
مگس میوه مدیترانه ای
کرم سیب
کرم گلوگاه انار
کنترل افلاتوکسین در مرحله برداشت پسته
راهکارهای موثر جهت کاهش افلاتوکسین در مرحله انبارداری پسته
توصیه های مرحله فرآوری پسته جهت کاهش افلاتوکسین
افلاتوکسین
توصیه های مرحله فرآوری پسته جهت کاهش افلاتوکسین
کنترل افلاتوکسین در مرحله برداشت پسته
توصیه های مرحله فرآوری پسته جهت کاهش افلاتوکسین
کنترل افلاتوکسین در مرحله برداشت پسته
زنبور مغز خوار بادام
نماتود مولد غده ریشه پسته
بیماری فتيله نارنجي گردو
بیماری فتيله نارنجي گردو
امام صادق (ع): هيچ كارى نزد خدا محبوبتر از كشاورزى نيست خداوند هيچ پيامبرى برنينگيخت مگر آن كه كشاورز بود ، به جز ادريس (ع)خيّاط بود .
حضرت امام باقر (علیه السّلام) فرموده اند: بهترین کارها زراعت است که نفعش عاید عموم می شود و از حصول آن نیکوکاران و بدکاران ارتزاق می کنند.
پيامبر خدا (ص)فرمود: هر مسلمانى درختى بنشاند، يا كِشته ‏اى بكارد و انسانى يا پرنده‏ اى يا حيوانى از محصول آن بخورد،براى وى صدقه محسوب شود .
حضرت علی (ع) فرمود: «من وجد ماء و ترابا ثم افتقر فابعده الله »گسی که باداشتن آب و خاک، باز هم فقیر باشد; از رحمت خداوند متعال دوراست.
امام صادق (ع) فرمود: «الکیمیاء الاکبر الزراعه.» زراعت گرانبهاترین گوهر نایاب است.
كشاورز پاك‌عقيده‌ترين انسان‌ها و سر و كارش با خدا است
متن کامل خبــر
کد خبر: 6091 | تاریخ وقوع: 1397/02/24 | تاریخ انتشار: 1397/02/24 | 1:58 PM | بازدید: 301    


جشنواره طبخ غذاهای دریایی در شهرستان سیرجان برگزار گردید
این جشنواره به منظور گسترش فرهنگ آبزی مصرفی به عنوان غذای سلامتی و توسعه و ترویج مصرف آبزیان به ویژه طبخ آسان و ارزان برگزار شد.

بنا به اعلام روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان، این جشنواره به همت مدیریت شیلات استان کرمان و با مشارکت مدیریت آموزش و پرورش شهرستان سیرجان و دانش آموزان یک دبیرستان دخترانه و با حضور حجه الاسلام و المسلمین ایمانی تبار نماینده ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان و مسئولین شهرستانی در شهرستان سیرجان  برگزار شد.

مهندس ابوالقاسمی مدیر شیلات استان کرمان گفت: با توجه به بررسی های انجام شده مصرف سرانه ماهی در ایران بین 10 تا 11 کیلوگرم می باشد که این رقم در استاندارهای جهانی 20 کیلوگرم می باشد و در استان کرمان این رقم کمتر از ميزان مصرف سرانه می باشد بنابراین با توجه به اهمیت ماهی و آبزیان در سلامت غذایی خانواده ها سازمان شیلات در جهت پیشبرد سرانه مصرف در استان اقدام به برگزاری جشنواره های طبخ غذاهایی دریایی در استان نموده است.

وی گفت: در این جشنواره مادران و دختران در مسابقه طبخ آبزیان با عناوین ته چین ماهی، همبرگر ماهی، ماهی شکم پر، میگو و غیره  شرکت نموده که در نهایت 10 نفر به دلیل تنوع بخشی، کیفیت طبخ، تزئین و طعم بخشی مناسب انتخاب و از آنها قدردانی گردید.

وی گفت: آشنا نبودن بانوان با روش های طبخ ماهی و آبزیان، اهمیت برگزاری چنین جشنواره ای را در استان کرمان دو چندان کرد و در راستای اهمیت دادن به ماهی و آبزیان در سبد غذایی خانوارها به عنوان غذای سلامتی برگزاری چنین جشنواره هایی در دستور کار قرار گرفت .

ابوالقاسمي در پايان افزود: با توجه به اينكه این طرح با استقبال خوبی روبرو گردیده است تلاش داریم تا این گونه جشنواره ها را در شهرستانهای مختلف استان برگزار كنيم تا فرهنگ مصرف ماهی و آبزیان بین خانواده ها ترویج شود.

لازم به ذكر است گوشت ماهی و سایر آبزیان سرشار از ویتامین های مختلفی چون گروه A  ،B  ،K  و E  بوده و همچنین مواد معدنی موجود در گوشت ماهی نظیر فسفر، کلسیم، آهن، سلنیوم، منیزیوم، فلوئور، ید و سایر ریزمغذی ها هستند که اثر بسیار مهمی در سلامتی انسان دارند.

نظرات کاربــران:

 
تاکنون هیچ نظری در مورد این خبر ارسال نشده است

نام:
ایمیل:  
نظر:
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان محفوظ است
طراحی و پشتیبانی : نگارندگان تفکر خلاق