تازه ترین خبــرها
انجام طرح مبارزه جوندگان (موش ورامین ) درسطح 400 هکتار از باغات پسته منطقه یزدانشهر زرند
در سال جاری سطح زیر کشت مزارع زعفران شهرستان راور به 8 هکتار رسید.
توسعه کشاورزی در اراضی با کیفیت نامناسب با کشت محصول کینوا محقق می شود.
با اصلاح الگو کشت شهرستان راور در چند سال آینده این منطقه یکی از مناطق مهم تولید گیاهان داروئی می شود.
اجرای طرح اطلاع رسانی پیشگیری از تنبلی چشم با همکاری مدیریت جهاد کشاورزی و فرمانداری شهرستان سیرجان
کلاس آموزشی پرورش زنبور عسل ویژه صندوقهای خرد زنان ویژه زنان روستایی بخش حجت آباد شهرستان راور برگزار شد.
در حال حاضر فرسایش و آلودگی خاک، دو تهدید و چالش زیست محیطی خاک می باشند.
توجه به خاک کمتر از سایر نهاده ها بوده است.
مدیریت و کنترل آفت پسیل پسته با اجراء طرح مدیریت تلفیقی کنترل پسیل پسته در شهرستان رفسنجان
ارتقاء دانش مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ر)ه شهرستان فهرج با همکاری مروجین کشاورزی
خوشبختانه تا کنون آفت مگس مدیترانه ای در شهرستان راور مشاهده نشده است.
برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با سموم و آفت کش های کشاورزی در شهرستان بم
کارگاه آموزشی روشهای کنترل و مبارزه با مگس میوه مدیترانه ای در روستای داوران رفسنجان برگزار گردید
مسئول حراست مديريت جهاد كشاورزي شهرستان ريگان حائز رتبه اول استان دررشته ترتیل شد.
همزمان با سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی دومین نمایشگاه صنایع تبدیلی، تکمیلی فناوریهای پیشرفته غذایی برگزار میگردد
از ثمرات انقلاب اسلامی: افق روشن کشاورزی با توسعه کشت گیاهان دارویی و کشت های جایگزین در شهرستان زرند
دهمین نمایشگاه تخصصی تکنولوژیهای نوین کشاورزی وماشین آلات و ادوات کشاورزی و هفتمین نمایشگاه تخصصی دام، طیور و شیلات و دومین نمایشگاه تخصصی خشکبار، صنایع تبدیلی وبسته بندی از 20 آذرماه برگزارمی شود.
یکی از برنامه های مهم در پیش روی سازمان جهاد کشاورزی تغییر رقم گردواز طریق پیوند سرشاخه کاری می باشد
جلسه بررسی برنامه های موفق مقابله با کرم خراط و برنامه های پیش رو، در محل سالن پیامبر اعظم استانداری برگزار شد.
کارکنان سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان، همگام و هم دوش با مردم استان کرمان در مراسم راهپیمایی روز 13 آبان شرکت نمودند .
مگس میوه مدیترانه ای
کاهش خسارت زنبور های مغز خوار و شب پره خرنوب
کاهش خسارت زنبور های مغز خوار و شب پره خرنوب
کاهش خسارت زنبور های مغز خوار و شب پره خرنوب
کاهش خسارت زنبور های مغز خوار و شب پره خرنوب
مگس میوه مدیترانه ای
کرم سیب
کرم گلوگاه انار
کنترل افلاتوکسین در مرحله برداشت پسته
راهکارهای موثر جهت کاهش افلاتوکسین در مرحله انبارداری پسته
توصیه های مرحله فرآوری پسته جهت کاهش افلاتوکسین
افلاتوکسین
توصیه های مرحله فرآوری پسته جهت کاهش افلاتوکسین
کنترل افلاتوکسین در مرحله برداشت پسته
توصیه های مرحله فرآوری پسته جهت کاهش افلاتوکسین
کنترل افلاتوکسین در مرحله برداشت پسته
زنبور مغز خوار بادام
نماتود مولد غده ریشه پسته
بیماری فتيله نارنجي گردو
بیماری فتيله نارنجي گردو
امام صادق (ع): هيچ كارى نزد خدا محبوبتر از كشاورزى نيست خداوند هيچ پيامبرى برنينگيخت مگر آن كه كشاورز بود ، به جز ادريس (ع)خيّاط بود .
حضرت امام باقر (علیه السّلام) فرموده اند: بهترین کارها زراعت است که نفعش عاید عموم می شود و از حصول آن نیکوکاران و بدکاران ارتزاق می کنند.
پيامبر خدا (ص)فرمود: هر مسلمانى درختى بنشاند، يا كِشته ‏اى بكارد و انسانى يا پرنده‏ اى يا حيوانى از محصول آن بخورد،براى وى صدقه محسوب شود .
حضرت علی (ع) فرمود: «من وجد ماء و ترابا ثم افتقر فابعده الله »گسی که باداشتن آب و خاک، باز هم فقیر باشد; از رحمت خداوند متعال دوراست.
امام صادق (ع) فرمود: «الکیمیاء الاکبر الزراعه.» زراعت گرانبهاترین گوهر نایاب است.
كشاورز پاك‌عقيده‌ترين انسان‌ها و سر و كارش با خدا است
متن کامل خبــر
کد خبر: 6265 | تاریخ وقوع: 1397/04/11 | تاریخ انتشار: 1397/04/11 | 8:09 AM | بازدید: 204    


بازدید دهیاران، اعضاء شورا و کشاورزان منطقه بلورد و چهارگنبد سیرجان از کارخانه گلاب زهرا لاله زار بردسیر
از هر کیلو گل محمدی حدود یک لیتر گلاب بدست می آید و یکی از محصولات جانبی که در این فرایند بدست می آید اسانس است که از هر یک تن گل که به گلاب تبدیل می شود حدود 60 تا 90 گرم اسانس جدا می شود

بنا به اعلام روابط عمومي سازمان جهاد كشاورزي استان كرمان، محمودآبادی مدیر جهادکشاورزی شهرستان سیرجان گفت: جمعی از دهیاران، اعضاء شورا و کشاورزان منطقه بلورد و چهارگنبد سیرجان جهت آشنایی با مراحل گلاب گیری از کارخانه گلاب زهرا به منطقه لاله زار بردسیر بازدید نمودند.

پس از این بازدید از باغات گل محمدی نیز بازدید بعمل آمد و رئیس مرکز جهاد کشاورزی بلورد نکات لازم در مورد شرایط کاشت و داشت و آفات و بیمایهای گل محمدی و نحوه کنترل آن برای حضار بیان نمود.

کارشناس فنی کارخانه گلاب زهرا مراحل گلاب گیری را اینگونه بیان کرد: در ابتدا گلها پس از توزین و خرید از کشاورز وارد مخازن مخصوص گلاب گیری می شوند و پس از اضافه کردن آب به آن وارد تقطیر شده و گلاب گیری صورت می گیرد.

وی افزود: از هر کیلو گل محمدی حدود یک لیتر گلاب بدست می آید و یکی از محصولات جانبی که در این فرایند بدست می آید اسانس است که از هر یک تن گل که به گلاب تبدیل می شود حدود 60  تا 90 گرم اسانس جدا می شود و مرحله اسانس گیری یکی از بخشهای مهم کارخانه می باشد که در این قسمت از هر تن گلاب میزان 250 گرم اسانس جداسازی شده و پساب آن جهت جداسازی فنول به مرحله بعدی انتقال داده می شد.


   
نظرات کاربــران:

 
تاکنون هیچ نظری در مورد این خبر ارسال نشده است

نام:
ایمیل:  
نظر:
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان محفوظ است
طراحی و پشتیبانی : نگارندگان تفکر خلاق