تازه ترین خبــرها
بازدید معاون جهاد کشاورزی و مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان کرمان از عملیات کیسه گیری کود فله در روز دوم سال
ورود 576 تن شکر به استان کرمان در شامگاه روز 28 اسفند
قبل از تحویل سال قریب به1000تن میوه در 134جایگاه دراستان کرمان توزیع می شود
عدم اعمال محدودیت ترافیکی برای نهاده های دامی در تعطیلات نوروزی
کارگاه آموزشی ترویجی در زمینه های کشت زعفران، پرورش قارچ و پرورش دام سبک در شهرستان رابر برگزار گردید
برای اولین بار طرح توسعه کاربرد عوامل بیولوژیک جهت کنترل آفات در گلخانه ها در استان کرمان اجرا شد.
هیچ‌گونه مشکلی برای توزیع شکر در استان کرمان وجود ندارد
کارگاه آموزشی مدیریت صحیح نخلستان وتغذیه درختان خرما در شهرستان بم برگزار شد.
از 27 اسفند توزیع میوه شب عید با قیمت تنظیم بازار آغاز و تا پایان تعطیلات فروردین ماه ادامه خواهد داشت
مراسم جشن تکلیف فرزندان همکاران مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بم برگزار شد.
در آینده ای نزدیک شهرک بسته بندی خرما با ظرفیت بسته بندی 120 هزار تن احداث و به بهره برداری می رسد.
دو مرغداری 20 هزار قطعه ای به ظرفیت 40000 قطعه در روستای بی بی حیات از توابع بخش چترود در شهرستان کرمان به بهره برداری رسید.
افتتاح کانال 1600 متری در سرآسیاب 6 بخش چترود شهرستان کرمان
یک واحد تولد سم غیر مجاز باغبانی در شهرستان زرند شناسایی و پلمپ گردید
جلسه کمیته فنی نهال در محل فرمانداری شهرستان کرمان برگزار شد.
شکر مورد نیاز استان کرمان تامین و با قیمت تنظیم بازار در حال توزیع می باشد.
تولید در بخش کشاورزی صدقه جاریه است.
همایش تقویت باورهای دینی و روحیه جهادی در آغاز دهه پنجم انقلاب اسلامی با حضور حضرت آیت الله تقوی، نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی برگزار گردید.
نماینده ولی فقیه در وزارت جهادکشاورزی و رئیس شورای عالی زکات کشور وارد کرمان شد
یازده غرفه نمایشگاه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی دستاوردهای بخش کشاورزی و دامپروی استان کرمان آغاز به کار نمود.
مگس میوه مدیترانه ای
کاهش خسارت زنبور های مغز خوار و شب پره خرنوب
کاهش خسارت زنبور های مغز خوار و شب پره خرنوب
کاهش خسارت زنبور های مغز خوار و شب پره خرنوب
کاهش خسارت زنبور های مغز خوار و شب پره خرنوب
مگس میوه مدیترانه ای
کرم سیب
کرم گلوگاه انار
کنترل افلاتوکسین در مرحله برداشت پسته
راهکارهای موثر جهت کاهش افلاتوکسین در مرحله انبارداری پسته
توصیه های مرحله فرآوری پسته جهت کاهش افلاتوکسین
افلاتوکسین
توصیه های مرحله فرآوری پسته جهت کاهش افلاتوکسین
کنترل افلاتوکسین در مرحله برداشت پسته
توصیه های مرحله فرآوری پسته جهت کاهش افلاتوکسین
کنترل افلاتوکسین در مرحله برداشت پسته
زنبور مغز خوار بادام
نماتود مولد غده ریشه پسته
بیماری فتيله نارنجي گردو
بیماری فتيله نارنجي گردو
امام صادق (ع): هيچ كارى نزد خدا محبوبتر از كشاورزى نيست خداوند هيچ پيامبرى برنينگيخت مگر آن كه كشاورز بود ، به جز ادريس (ع)خيّاط بود .
حضرت امام باقر (علیه السّلام) فرموده اند: بهترین کارها زراعت است که نفعش عاید عموم می شود و از حصول آن نیکوکاران و بدکاران ارتزاق می کنند.
پيامبر خدا (ص)فرمود: هر مسلمانى درختى بنشاند، يا كِشته ‏اى بكارد و انسانى يا پرنده‏ اى يا حيوانى از محصول آن بخورد،براى وى صدقه محسوب شود .
حضرت علی (ع) فرمود: «من وجد ماء و ترابا ثم افتقر فابعده الله »گسی که باداشتن آب و خاک، باز هم فقیر باشد; از رحمت خداوند متعال دوراست.
امام صادق (ع) فرمود: «الکیمیاء الاکبر الزراعه.» زراعت گرانبهاترین گوهر نایاب است.
كشاورز پاك‌عقيده‌ترين انسان‌ها و سر و كارش با خدا است
متن کامل خبــر
کد خبر: 6265 | تاریخ وقوع: 1397/04/11 | تاریخ انتشار: 1397/04/11 | 8:09 AM | بازدید: 254    


بازدید دهیاران، اعضاء شورا و کشاورزان منطقه بلورد و چهارگنبد سیرجان از کارخانه گلاب زهرا لاله زار بردسیر
از هر کیلو گل محمدی حدود یک لیتر گلاب بدست می آید و یکی از محصولات جانبی که در این فرایند بدست می آید اسانس است که از هر یک تن گل که به گلاب تبدیل می شود حدود 60 تا 90 گرم اسانس جدا می شود

بنا به اعلام روابط عمومي سازمان جهاد كشاورزي استان كرمان، محمودآبادی مدیر جهادکشاورزی شهرستان سیرجان گفت: جمعی از دهیاران، اعضاء شورا و کشاورزان منطقه بلورد و چهارگنبد سیرجان جهت آشنایی با مراحل گلاب گیری از کارخانه گلاب زهرا به منطقه لاله زار بردسیر بازدید نمودند.

پس از این بازدید از باغات گل محمدی نیز بازدید بعمل آمد و رئیس مرکز جهاد کشاورزی بلورد نکات لازم در مورد شرایط کاشت و داشت و آفات و بیمایهای گل محمدی و نحوه کنترل آن برای حضار بیان نمود.

کارشناس فنی کارخانه گلاب زهرا مراحل گلاب گیری را اینگونه بیان کرد: در ابتدا گلها پس از توزین و خرید از کشاورز وارد مخازن مخصوص گلاب گیری می شوند و پس از اضافه کردن آب به آن وارد تقطیر شده و گلاب گیری صورت می گیرد.

وی افزود: از هر کیلو گل محمدی حدود یک لیتر گلاب بدست می آید و یکی از محصولات جانبی که در این فرایند بدست می آید اسانس است که از هر یک تن گل که به گلاب تبدیل می شود حدود 60  تا 90 گرم اسانس جدا می شود و مرحله اسانس گیری یکی از بخشهای مهم کارخانه می باشد که در این قسمت از هر تن گلاب میزان 250 گرم اسانس جداسازی شده و پساب آن جهت جداسازی فنول به مرحله بعدی انتقال داده می شد.


   
نظرات کاربــران:

 
تاکنون هیچ نظری در مورد این خبر ارسال نشده است

نام:
ایمیل:  
نظر:
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان محفوظ است
طراحی و پشتیبانی : نگارندگان تفکر خلاق